Cashe'lerin Temizlenmesi

           

           Önceden hafızada tutulan bazı bilgiler sayfalarda yapılan değişiklikleri görmenize engel olabiliyor.

           Size cashelerinizi temizleyerek  sisteme bağlanmanızı öneriyoruz.

      

          Internet Explorer 5.0 için

          Internet Explorer çift tıklanır.
          Tools / Internet Options  / Security  kısmında ayarlarınız Medium olmalı.

  Tools / Internet Options  / General kısmından Temporary Internet Files bolümünde Delete       Files  tuşunu tıklayınız.     

Ardından da Setting bölümüne girip Every visit to the page seçeneğini seçmelisiniz OkTools / Internet Options  /Advanced bölümüne girip Java VM satırının altındaki  3 kutucuğun hepsini tıklayıp boşaltmanız gerekmektedir. Ok ile çıkınız.

        Netscape Navigator 4.0 için

 

        Edit / Preferences'a girip sol alt kısmında bulunan Advanced'in yanındaki " + " işaretini tıklayınız.  

Altından Cache'e girin, sağ       tarafta Memory Cache  büyüklüğünü 2048 ya da gaha büyük bir değer yapın.   

Clear Memory    

Cache ve Clear Disk Cache     yazılı tuşları tıklayarak cache'lerinizi temizleyin. Cachelarınız temizlensin mi? diye soru ile karşılaşacaksınız, Ok tıklansın. Mesaj kutusunda  ayni bölümün altında bağlantı aralığını Every time yapın. Ok ile çıkın.

Daha sonra tarayıcı programını kapatıp açarak sisteme yeniden başlamayı deneyiniz. (Eğer Bookmark kullanarak sisteme bağlanıyorsanız, kullanmadan bağlanın)

Geri Dön